(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Bu tezis fitopreparat haqida bo’lib, ularning ta’rifi, tasnifi, farmakologik ta’sir mexanizmi hamda organizmga ta’siri, tibbiyotdagi o’rni haqida qisqacha to’xtalib o’tilgan.