(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Tekshirish ishlari asosan statistik, tarixiy, eksprimental,klinik va laborator usullar orqali Xorazm viloyat ixtisoslashtirilgan dermatovenerologiya va kosmetologiya tibbiy markaziga va Urganch tumanida joylashgan “ Medikon Medcentr” klinikasiga ambulator davolanishga murojaat qilgan bemorlar ishtirokida amalga oshirildi. Bemorlarda asosiy kasallik bosqichi sababli tirnoq yon tomonidagi zararlanish yurishda qiyinchiliklar tug’dirgani sabab murojat qilganlar.