(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur tadqiqotning asosiy maqsadi tabiiy va sintetik antioksidant moddalarning inson organizmidagi erkin radikallar ta’sirini neytrallashdagi rolini o’rganish hamda ularning turli kasalliklarni oldini olish va sog’lom hayot tarzini ta’minlashdagi ahamiyatini aniqlash.