(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Bronxial astma – bu surunkali yallig‘lanish bilan kechuvchi, havo yo‘llarining torayishi va giperreaktivligi bilan xarakterlanadigan kasallikdir. Ayniqsa, allergik shakllarida immunologik mexanizmlar asosiy rol o‘ynaydi. Standart terapiya, jumladan inhalatsion kortikosteroidlar va beta-2 agonistlar ba’zida yetarli bo‘lmagan hollarda, yangi biologik davo usullariga ehtiyoj tug‘iladi.