(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqola boshlang’ich ta’lim o’quvchilarining dars jarayonlaridagi hissiy holatini hisobga olgan holda ta’lim berish va emotsional intellektini rivojlantirish, asosiy o’rin egallagan. Emotsional intellekt o‘quvchilarning o‘z his-tuyg‘ularini boshqarish, boshqalarning hissiyotlarini tushunish va ijtimoiy muloqotlarda muvaffaqiyatli bo‘lishga yordam beradi.