(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Shaxsning hayot mavqeini shakllantiruvchi asosiy omillar nafaqat uning hayot tarzi va mehnat tashkilotidagi o‘zgarishlar, balki nazariy va dunyoqarash ideallarini o‘zlashtirishi hamdir.