(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Asosiy ishlab chiqarish xarajatlari auditi korxona faoliyatining iqtisodiy samaradorligini baholash, moliyaviy natijalarni ishonchli aniqlash va boshqaruv qarorlarini puxta asoslash jarayonida muhim ahamiyat kasb etadi. Mazkur maqolada ishlab chiqarish xarajatlarini nazorat qilish va audit tizimini takomillashtirishning nazariy hamda amaliy jihatlari yoritiladi.