(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada muallif tomonidan bugungi kunda oliy ta’lim muassasalari talabalarning boshqaruvchanlik qobiliyatlarini rivojlantirish borasida amalga oshirilayotgan ishlar, ushbu jarayonda uchrayotgan muammolar borasida fikr yuritilgan.