(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Мазкур мақолада Иккинчи жаҳон урушида Ўзбекистонда туғилиб ўсган сержант Саидкарим Қосимтураевнинг қахрамонликлари ва ғалабага қўшган хиссалари хақида фикр юритилади.