(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada “Yosh xivaliklar” harakatining vujudga kelishi va uning maqsad vazifalari, uning a’zolari hamda ularning faoliyati va undagi qiyinchiliklar, ushbu faoliyatning ommaviy axborotlarda yoritilishi, o’ng va so’l oqimning faoliyati haqida qisqacha to’xtalib o’tilgan.