(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada qonning gistalogik mohiyati, morfofunksional xususiyatlari, hujayraviy diversifikatsiyasi va intertizimli aloqadorligi tahlil etiladi. Qon suyuq to’qima bo’lib, u nafaqat moddalar tashuvchisi, balki bialogik axborotlar almashinuvi va immunologic javob reaksiyalarining markaziy kampanenti sifatidaham faoliyat yuritadi.