(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Sut bezi saratoni (SBS) erta tashxislashda rentgenmammografiya asosiy ahamiyatga ega. Ba’zi hollarda sut bezi saratonini rentgenmmaografiya usuli aniqlay olmaydi yoki ko’rinmaydi, bunda UTT usuli qollanishi kerak.