(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ko’pgina hollarda galogenli preparatlar yordamida ingalatsion anesteziya, mahalliy yoki tomir ichi anesteziyasi bilan birgalikda qo’llaniladi. tomatologiya amaliyotida ingalatsion anesteziya sifatida inert gaz-ksenondan foydalanish istiqbolli. Biroq, uni bolalarda qo’llash bo’yicha ma’lumotlar cheklangan.