(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada ta’lim tizimining globallashuvi kontekstida milliy oʻzlikni shakllantirish va saqlashda ma’naviy merosning roli koʻrib chiqiladi. An’anaviy ma’naviy qadriyatlarning zamonaviy ta’lim paradigmalari bilan oʻzaro ta’sir mexanizmlari oʻrganiladi, globallashuv jarayonlari ta’sirida oʻzlikning oʻzgarishi bilan bogʻliq muammolar va xavflar tahlil qilinadi.