(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada bugungi kunda mamlakatimiz yoshlarining erkinligi va ular ma’naviyatining shakllanishi jarayonlari yoritib berilgan.Shuningdek yoshlarning turli xil zararli ta’sirlar doirasiga tushib qolishi yoritilgan