(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqola zamonaviy ta’limning dolzarb muammosi - texnologik innovatsiyalar va ma’naviy-axloqiy an’analarni saqlash oʻrtasidagi maqbul muvozanatni izlash masalasiga bagʻishlangan. Ta’limning raqamli transformatsiyasi bilan bogʻliq muammolar, texnokratik yondashuvning xavflari va an’anaviy qadriyatlarni zamonaviy ta’lim jarayoniga integratsiyalash imkoniyatlari tahlil qilinadi.