(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada zаmonаviy muhitdа oʻzbek xаlqining mehnаtsevаrlik аnʼаnаsini ijtimoiy-iqtisodiy tаrbiya sifаtidа nаmoyon boʻlishi masalasi muhokama qilinadi. Shuningdek, hozirgi paytda yoshlarni mehnatsevarlik va shu orqali vatanparvarlik kabi axloqiy tamoyillarni shakllantirish masalasi dolzarb masala ekanligi haqidagi ma’lumotlar bayon qilingan.