(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada basketbol oʻyini taktikasi va texnik usullari, oʻyin jarayonini tashkil qilish hamda uni oʻrganishda foydalaniladigan metodlar haqida batafsil bayon qilinadi.