(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada boshlangʻich maktab matematika ta’limida kasr sonlarning oʻqitilish sabablari va kasr sonlarni oʻrganish metodikasi atroflicha bayon etilgan. Boshlangʻich sinflarda asosan kasr sonlar tushunchasi, ulush tushunchasi orqali oʻrganilishi va kasr sonlarni toʻliq oʻzlashtirib olishlari uchun oʻqitilishni toʻla koʻrsatmali qilish zarurligi oʻrganilgan.