(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Мақола хорижий олимлар тадқиқотларида ҳаёт стратегиялари тушунчалари кенг таҳлил қилинган. Ҳаёт стратегиялари тушунчалари – бу шахс ҳаётини барпо қилиш усуллари, турли инсонларда турли даражаларда намоён бўладиган жиҳатлар, фаоллик, маъсулиятлилик, ижод, мақсад қўйиш ва мақсадга эришиш, ирода ва бошқаларда намоён бўладиган индивидуалликни бирлаштириши таъкидланади.