(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada qishloq xo‘jaligi korxonalarida buxgalteriya hisobi tizimini takomillashtirish zaruriyati, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari yoritilgan.