(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada ijtimoiy yordam dasturlarining samaradorligini baholash uchun sun’iy intellektni (SI) qo‘llashning kelajakdagi imkoniyatlari o‘rganiladi. Resurslarni aniqroq taqsimlash, noxolislikni bartaraf etish va ijtimoiy xavflarni bashorat qilishda sun’iy intellektning salohiyatiga alohida e’tibor qaratilgan. Axloq, shaxsiy ma’lumotlarni himoya qilish va texnologiyalarni joriy etishda shaffoflik zarurligi muhokama qilinadi.