(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
бачадон бўйни саратони ташхиси билан масофавий гамма нур терапия қабул килган беморларда радиомодификатор цисплатиннинг аҳамиятини ўрганиш. Материал ва усуллар: тадқиқот объекти сифатида РИОваРИАТМ Сурхондарё филиали радиология бўлимида стационар шароитда 2024 йил июнь-декабрь ойлари давомида “Терабальт 80” аппаратида бачадон бўйни саратони ташхиси билан масофавий гамма нур терапия қабул қилган беморларнинг 23 таси ретроспектив ўрганилди.