(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada korxonalar raqobatbardoshligini ta’minlashda moliyaviy vositalardan foydalanishning samaradorligini oshirish yo‘llari muhokama qilingan. Moliyaviy resurslar boshqaruvi, kredit va qarzdorlikni boshqarish, xarajatlarni optimallashtirish, kapitalni samarali boshqarish va innovatsiyalarni moliyalashtirish kabi moliyaviy vositalar orqali korxonalar o‘z raqobatbardoshligini oshirish imkoniyatiga ega.