(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada fonetik kompetensiya tushunchasi va uning xorijiy til o‘rganishdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Asosiy e’tibor onlayn va mobil ta’lim imkoniyatlari yordamida fonetik kompetensiyani rivojlantirish usullariga qaratilgan. Onlayn ta’limda multimedia vositalari, avtomatlashtirilgan nutqni tahlil qilish tizimlari, interaktiv metodlar va real vaqtli muloqot kabi yondashuvlar tahlil qilinadi