(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Og’iz bo’shlig’i kasalliklari,kariyes, gingivit, periodontit, stomatit kasalliklarini kelib chiqish sabablari va eng sodda tabobat bilan integratsiyalashgan holda davolash usullari bayon qilinadi.