(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada revmatologik kasalliklarni davolashda biologik terapiyaning ahamiyati va klinik tajribalarda qoʻllanilishi tahlil qilinadi. Biologik preparatlar organizmdagi yalligʻlanish jarayonlariga bevosita taʼsir etib, revmatoid artrit, psoriatik artrit, ankilozlovchi spondilit kabi surunkali kasalliklarni samarali nazorat qilish imkonini beradi.