(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Medicago sativa o’simligining umumiy zararkunandalari hamda ularga qarshi kurash choralarining turli mamlakatlardagi kurash choralari haqida ma’lumotlar berib o’tilgan.