(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Qoraqalpog‘iston Respublikasining o‘rtacha sho‘rlangan, o‘tloqi-allyuvial tuproqlari sharoitida sug‘orish tartiblarini asosiy va takroriy ekin sifatida parvarishlangan makkajo‘xorining “O‘zbekiston-601 ESV”, “Qorasuv-350 AMV” va “O‘zbekiston-300 MV” duragaylarining don hosildorligiga ta’siri bo‘yicha tadqiqot natijalari keltirilgan.