(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada bug‘doyning asosiy zararkunandasi (Haplothrips tritici kurd) vakilining bioekalogiyasi morfologiyasi va ularga qarshi kurashishda entamafaglarning ahamiyati haqida umumiy ma’lumotlar keltirilgan.