(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada Qoraqalpog’iston Respublikasi qishloq xo’jaligidagi yutuq va kamchiliklari bayon etilgan bo’lib, bunda Qoraqalpog’iston Respublikasi dehqonchilik tarmoqlari xususan paxtachilik, donli ekinlar haqida ma’lumotlar keltirilib o’tilgan. Dehqonchilik yerlaridan qanday darajada hosil olinishi yoritib berilgan.