(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada ondatra (Ondatra zibethicus) populyatsiyasining tabiiy ekotizimlardagi ekologik funksiyalari, ularning biotopga ta’siri va boshqa biologik turlarga bo‘lgan o‘zaro munosabatlari tahlil qilinadi