(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Xorazm viloyatida mahalliylashtirilgan, ko’kalamzorlashtirish uchun ekiladigan Thuja occidentalis daraxtining ekologik, estetik va iqtisodiy ahamiyati to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.