(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Xorazm viloyati allyuvial tuiproqlari sharoitida g’oza agrosenozida Podura minutaning turli xil mexanik tarkibli tuproqlarda uchrashi, bioxilma-xillikka ta’siri hamda bioekologik xususiyatlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.