(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Xorazm viloyati allyuvial tuiproqlari sharoitida Pyrrhocoris apterus L. ning tanasining uzunligi, erkagi va urg’ochilarining asosiy farqlari, qanday tuproqlarda uchrashi, bioxilma-xillika ta’siri hamda bioekologik xususiyatlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.