(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu tezisda, Xorazm viloyati iqlimiga moslashtirilgan Sophora japonica daraxtining iqlimga moslashuvchanlik, barg qalinligi, o’sish va rivojlanishi va boshqa bioekologik xususiyatlari keltirilgan