(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada yashil infratuzilma xizmatlari ko’rsatishning samarodorligi Yashil infratuzilma xizmatlari ekologik va barqaror infratuzilmalarni yaratish va boshqarishga qaratilgan loyihalar va xizmatlarni o’z ichiga oladi. Bunday xizmatlar odatda yashil infratuzilma xizmatlari shakllantirishda hududlarning turistik imkoniyatlaridan samarali foydalanish masalalari ilmiy tahlil qilingan.