(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada organik oziq-ovqat mahsulotlar, uning kelib chiqish tarixi, hayotimizdagi o‘rni, zaruriyati, unga oid mamlakatimizdagi qonunlar haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek, maqolada organik mahsulotlardan keng qamrovli foydalanish yo‘llari va usullari to‘g‘risida so‘z boradi.