(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada oliy ta’lim tizimining innovatsion transformatsiyasi va uning barqaror rivojlanish maqsadlariga integratsiya qilinishi tahlil qilinadi. Innovatsion yondashuvlar, raqamli texnologiyalar va ta’lim jarayonida ekologik, iqtisodiy va ijtimoiy barqarorlik tamoyillarini joriy etishning ahamiyati o’rganiladi. Shu bilan birga, oliy ta’lim muassasalarining barqaror rivojlanish jarayonidagi roli va istiqbollari ko’rib chiqiladi.