(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta‘lim jarayonisa talabalarning tanqidiy fikrlash qobiliyatlarini shakllantirish va baholash usullari tahlil qilingan. O‘quv jarayonida tanqidiy fikrlash ko‘nikmalarini shakllantirish uchun qator interaktiv metodlar taklif qilingan.