(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqola agroturizmning O’zbekistondagi rivojlanish imkoniyatlarini o’rganishga bag’ishlangan. Maqolada agroturizmning ta’rifi, uning iqtisodiy, ekologik va madaniy ahamiyati, shuningdek, ushbu turizmning qishloq joylarida qanday rivojlanishi mumkinligi tahlil qilinadi.