(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning matematik toifalarga o’z-o’zidan qiziqish ko’rsatishi bilan bog’liq: miqdor, shakl, vaqt, makon, bu ularga narsalar va vaziyatlarni yaxshiroq boshqarishga, ularni bir-biri bilan tartibga solishga va bog’lashga yordam beradi, shakllanishiga hissa qo’shadi.