(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada umumta’lim maktablarida Texnologiya fani darslarinig o‘quvchilarni kasb tanlashga yo‘llashdagi o‘rni haqida ma’lumotlar berilgan. Texnologiya darslarinig kasb tanlashga yo‘llash ishlaridagi imkoniyatlari haqida bayon qilingan. Texnologiya o‘quv predmeti darslarida o‘quvchilarni kasblar bilan tanishtirish samaradorligini oshirish uchun qilinishi lozim bo‘lgan tashkiliy va uslubiy ishlar bo‘yicha ko‘rsatmalar berilgan.