(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Davlat ta’lim standartlarini boshlang’ich sinflarda qo’llash natijasida beradigan samaralari, ularni modellashtirish metodi orqali qo’llab yanada oshirish haqida keltirilgan. Undan tashqari modellashtirish metodida universal harakatlarni joriy etish haqida ham fikr yuritilgan.