(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada o’quvchilarga semiotika va uning nima ekanligi haqida tasavvurlarni shakllantirish hamda belgilarning hayotimizdagi ahamiyati haqida nazariy ma’lumotlar berilgan