(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Bugungi kunda ma ’lumotlar oqimi ko ’payib borgani sari, ularni qayta ishlash, saqlash va ma’lumotlar ustida amallarni bajarish dolzarb mavjuga aylanmoqda. Ushbu maqolada ma’lumotlar bazasini boshqarish tizimlaridan eng mashhurlari tahlil qilindi, ularning kamchilik va afzalliklari o’rganildi.