(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada maktab o’quvchilari va talabalarda ekologik madaniyatni shakllantirish hamda atrof muhitni asrash to’g’risida va bunga qo’shimcha holatda ekologik ta’lim haqida fikr yuritilgan.