(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada parrandachilik boʻyicha mamlakatimizda olib borilayotgan islohatlar, parrandachilik mahsulotlarining asosiy turlarini ishlab chiqishning omillarini regrission tahlil qilish va pragnozlashtirish haqida bayon etilgan