(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Маqolаdа rаngtаsvirdа аsrаrlаrini yаrаtishdа qаlаmtаsvirning аhаmiyаti аsos qilib ijodkorning rаng xususiyаtlаridаn foydаlаnib fаzoviy holаtlаrni аks ettirishgа bo‘lgаn tushunchаlаr bаyon qilingаn