(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Hozirgi kunda integratsiya atamasi dunyo bo‘ylab turli sohalarni, masalan, ijtimoiy, mintaqaviy, iqtisodiy, diniy, irqiy, tashkiliy integratsiya kabi sohalarni qamrab oladigan ijtimoiy tushuncha sifatida ishlatiladi